Etusivu > Blogi > YPÄJÄ 2016

YPÄJÄ 2016


Team Legenyn kisakausi korkattiin rohkeasti Ypäjällä vaikealla tasolla. Osallistujia kisoissa oli yhteensä 35 ja näistä vaikeaa luokkaa starttasi 8 valjakkoa. Osa vaikean luokan menijöistä oli aloittanut kisakauden jo kv-kisoilla ulkomailla ja osa haki Ypäjältä vasta vauhtia kovempiin koitoksiin.

Meidän koulutulos 61,07vp riitti SM-kvaaliin, joten siihen kai voidaan olla ihan tyytyväisiä. Radassa oli kuitenkin paljon epäonnistuneita kohtia, joten parannettavaa löytyy kyllä paljon.Perjantain aurinkoinen keli muuttui lauantain maratonstarttiin mennessä kaatosateeseen. Pinkki jaksoi maratonin hyvin loppuun asti ja kaikki 7 estettä täysillä porteilla sujuivat suunnitelmien mukaan. 1.esteen F-portilla hevonen luuli tietävänsä reitin kuskia paremmin, mutta siitäkin selvittiin ylimääräisellä kurvilla.Ratamestari Lauri oli jälleen suunnitellut hyvät esteet, millä pääsi etenemään vauhdikkaasti! Tässä kovalla kiireellä ulos pitkältä vesiesteeltä, missä me kylläkin valitsimme paljon kuivan maan vaihtoehtoja säästääksemme hevosta ja etenkin kenkiä.Hevoshuollon jälkeen lähdettiin groomi Tiian kanssa sulattelemaan itseämme Sannan ja Jarin saunaan ennen illanviettoa. Ihanan lempeät löylyt saivat pikkuhiljaa luut lämpenemään.

Sunnuntain tarkkuusrata onnistui hyvin ja oli tällä tasolla yksi meidän parhaista radoista. Palloja tuli alas vain yksi ja yliajastakin saimme vain 0,75vp. Pitkän kisatauon jälkeen, olin omaan kokonaissuoritukseemme ihan tyytyväinen tässä huippu kovassa joukossa!

Kiitos groomi Tiialle, kiitos Taijalle kuvista, kiitos iskälle vaunujen huollosta, kiitos Veretapajalle keikkabussin keväthuollosta ja kiitos perheelle kannustuksesta, sekä ymmärryksestä, että äitiä ei paljoa kotona näy! Maanantai-iltana suuntana Loimaa ja sieltä sitten kohti Liettuaa!-Team Legeny-