Etusivu > Blogi > VALJAKKORISTEILY JA PÄÄSIÄISVALKKI

VALJAKKORISTEILY JA PÄÄSIÄISVALKKI


Kevätperinteistä on hyvä pitää kiinni ja niihin kuuluu ehdottomasti valjakkoristeily, sekä pitkäperjantain valmennukset!

Ensimmäisen ”valjakkoristeilyn” peruuntuessa, päätimme Sannan kanssa suunnata ihan omalle ja oikealle laivaristeilylle Tallinnaan.Seurue oli pieni, mutta paras! Perjantai illan – lauantai aamun seminaarin teemana meillä oli: Miten kestävyyskunto ylläpidetään?


Lauantaina risteily jatkui heti aamusta Tallink Span kylpylän porealtaalla, sekä torkkuen kuumalla kivellä. Seminaarin toinen teema olikin: Miten nollataan ennen kisakautta?Ihanan keväinen Tallinna ja leppoisa meininki! Samalla suunniteltiin myös tulevia SJ-Driving kilpailuja. Kerrassaan ikimuistoinen reissu!


Pitkäperjantaina saatiin Schanne paikalle ja kevään ensimmäinen valjakkovalmennus starttasi taas Teijolla kuuden valjakon vahvuudella.

Foreca povasi sadetta koko päiväksi, mutta onneksi pilvet pitivät, eikä pieni tihkusade haitannut ketään. Kenttä oli super prima kunnossa ja hevoset innokkaita talven jäljiltä.

Aamupäivällä ajettiin koulua ja pääsiäisen soppalounas syötiin tallin Tornitalossa.Iltapäivällä treenattiin tarkkuutta ja käytössä meillä oli uudet numerokaulukset, mitkä toteutettiin yhteistyössä Mainosfixin kanssa. Muovipressusta valmistetut numerot toimivat tuulisella kentällä huomattavasti laattoja paremmin.Sanna ajoi treenit läpi Tellu Tellervoisella, sekä suokki Antilla (kuvassa). Groomina toimi Kikka ja Kikalle kiitos kuvista!Tarkkuusradalla Päivi Valtonen shettisparilla ja groomina ponien omistaja Elli Pitkäniemi.Viimeiset ohjeet ennen tarkkuusrataa Johannalle ja Vitolle, sekä groomi Marikalle.Ja groomin hommista ajamaan omaa hevosta, eli Marika ja Ritsu.Pinkki zoomailee jo radalle. Groomina ja valmennuksen oikeana kätenä Satu Hotanen. Radalla meillä oli talven jälkeen sen verta hauskaa, että kuski ajoi koko toisen kierroksen seiseten 5cm irti penkistä… Hevonen oli touhua täynnä ja ehkä noin asteen verran turhan vahvana kädelle… Tulos: 1 pallo ja Timer GPS:n näyttämä speed: 240m/min. Ihan OK!


Onnistunut valmennus jälleen kerran! Kiitos kaikille osakkaille! Tämä oli taas hyvä lähtölaukaus tulevalle kaudelle, tästä se lähtee!

-K18- Loppukevennyksenä haluan toivottaa hauskaa kevättä kaikille! Kevät on vaan kertakaikkisesti paras vuodenaika! Mieli piristyy, luonto herää ja tallilla porkkanatkin näyttävät jotenkin erilaiselta!

Kevättä on nyt ilmassa, nautitaan siitä kaikki täysin rinnoin!!
-Team Legeny-