Etusivu > Blogi > Treenaillen Teijolla 23.-24.6.

Treenaillen Teijolla 23.-24.6.

Pienten jalkaongelmien jälkeen ollaan taas päästy mukaan menoon ja harjoitusten makuun. Ilmoittautuminen Wiurilan kisoihin on tehty ja kisat mielessä lähdettiin treenaamaan pariksi päiväksi Teijon tallin lähimaastoihin.

Tallin yhteydessä on reilun kilometrin mittainen harjoitusravirata. Kellotettiin vähän matka-aikoja ja "avattiin paikkoja" etusuoralla... Mopo pysyi käsissä ja hauskaa oli kaikilla :) Otimme aikoja myös kilometrin käyntiosuuksille. Ne tuntuivat edelleen tuskaisen pitkiltä ja hitailta. Jostain pitäisi löytyä käyntiin lisää energiaa ja venymistä. Niitä nappuloita ja vaihteita koitetaan löytää ja työstää.

Toisena päivänä jatkettiin enempi maastoajojen muodossa. Etsimme ja keksimme muutamia estealueita väliltä laidun ja venesatama. Vaikka harjoituksissa on ollut taukoa, tuntui hevonen hyvältä. Meni kun pyysi, mutta malttoi myös odottaa.Groomi Tarukin oli iloinen kun pääsi taas harjoittelemaan ja kosketuksiin lokareiden kanssa.

Kaikenkaikkiaan tiimin mielestä helteinen ja onnistunut minileiri Teijolla! Ensiviikolla ratsastuksen lisäksi parit ajotreenit kotona ennen Wiurilaa ja sitten tietysti varusteiden puunaamista.