Etusivu > Blogi > Fiiliksiä Loimaalta

25.5.2009 Fiiliksiä Loimaalta

Vihdoinkin päästiin starttaamaan kauden ensimmäiset kisat alkukevään takkuilun jälkeen Loimaalla. Kisat olivat myös samalla groomi Tarun ensimmäiset ja tiimin ensimmäinen kansallinen kilpailu. Osallistujia luokassa ei ollut kuin viisi, koska sh:t kilpailivat omassa luokassaan ja A-renkaan joukko oli kilpailemassa Ruotsissa.

Koulukoe (no:7, vaativa ruotsalainen 3A) alkoi mukavasti tiimin saadessa ensimmäisen kansallisen osakoe sijoituksen. Pinkki oli rento ja pyrki mukavasti nurmipohjalla eteenpäin. Suoritus oli tasainen ilman rikkeitä.

Tarkkuus ajettiin myös nurmipohjalla + 30cm väleillä. Aika riitti, mutta yksi harmillinen pudotus perusradalla.

Toiseen päivään pääsimme starttaamaan sijalta yksi, mutta vain parin pisteen etumatkalla. Maratonin A-osuus n. 8km sujui ilman aikavirheitä. Hevonen jaksoi hyvin ja ensimmäiset 2km sai Annika hillitä menoa.

D-osuuden käyntiaika oli suuri pettymys. Kovasta kannustuksesta huolimatta saatiin reippaasti yliaikaa ja 8vp...

E-osuudella ajettiin kuusi estettä.Ensimmäinen niistä koitui yllättävän hankalaksi. Korjattu väärätie -20vp ja vielä ajolinjavirheestä johtuen jumiutuminen puuhun. Onneksi päästiin peruuttamalla irti ja pääsimme kuitenkin jatkamaan kisaa. Loppua kohti rytmi alkoi löytymään ja viimeisellä esteellä ajoimme luokan kovimman ajan. Jee!

Hevonen jaksoi kisan hyvin ja lopputulosten jumbopaikasta huolimatta saatiin taas paljon uusia kokemuksia, sekä ideoita kotitreeneihin. Luokan voitti Sanna Tirkkonen-Nelson.

Loimaalla oli mukavaa ja leppoisa tunnelma! Igorille kiitos kun korjaili meidän autonovet kuntoon!!...