Etusivu > Blogi > ELÄKEPÄIVIEN KUULUMISIA

ELÄKEPÄIVIEN KUULUMISIA


Olin jo aikaisemmin päättänyt, että Pinkin jäädessä eläkkeelle kisoista, siirrymme johonkin edullisempaan paikkaan asumaan. Kisahevosen kymmenen vuoden supervarjeltu ajanjakso on päättynyt ja nyt kaikkeen suhtaudutaan vähän leppoisammin.

Syyskuun alusta Pinkki muutti talveksi maaseudulle Katrin tallille. Yhteistyö Salon tallilla jatkuu kuitenkin edelleen ja kahdet valjaatkin jäivät sinne käyttöön, sekä säilytykseen. Kesäksi Pinkki pääsee laiduntamaan vanhempieni luokse ja vanhan saunarakennuksen tallista on tarkoitus tyhjentää yksi karsina taas uudelleen hevoskäyttöön.Varikko Jaskalta ei hommat lopu, vaikka polle jäi eläkkeelle. Tässä hitsataan katoksen runkoa!
Harrastehevosen liikkuessa nyt noin 3x viikossa, on hyvä että tallilla on kokopäivä tarhaus. Pieni tepastelu tarhassa pitää jalat hyvinä ja mielen tyynenä. Huonojen kelien varalle päätettiin rakentaa Pinkille sääsuoja.
Tallilla ei ole maneesia, mutta peltoa ja hiekkatietä löytyy senkin edestä. Talveksi viemme maratonvaunut Sannalle ja tarkoitus on aina välillä pakata hevonen autoon ja tehdä pidennettyjä viikonloppuretkiä Salon suunnalle.Papparaisen kanssa yhdessä nautitaan maastoilusta!Katoksesta tuli tosi hieno. Runko on valmistettu elementeistä, joten sen pystyy myös purkamaan. Koko on suunniteltu sellaiseksi, että osat voi kuljettaa kuorma-autossa. Tallissa Pinkillä on kavereina suokki, shettis ja pv.

Hevonen on tuntunut sopeutuvan uuteen rauhallisempaan rytmiin huomattavasti itseäni paremmin. Onneksi kuitenkin kaikki syksyllä alkaneet nahkatyökurssit ovat pitäneet oman vauhdin päällä. Muutenhan tässä voisi olla välillä aikaa maata vaikka soffalla!
Karjaan nahkatyökurssilla pääsin kokeilemaan Vesan mustaa ratsua. Tämä heppa osasi höristä!! Aikamoinen menopeli!Syysterkuin, Team Legeny, Annika