Etusivu > Blogi > KURPITSAPÄIVÄN VALMENNUKSET SJ-TALLILLA

KURPITSAPÄIVÄN VALMENNUKSET SJ-TALLILLA


Koska talvi ei ole tehnyt onneksi tuloaan ja kentät ovat pysyneet sulana, päätimme järjestää vielä Sannan tallilla Schannen valmennukset. Viime valmennuksesta olikin kulunut aikaa ja oli kiva päästä ajamaan taas yhdessä porukalla!

Valmennusreissuun lähdettiin oikealla retkiasenteella ja Halikkoon saavuimme jo perjantaina iltapäivällä. Sannan kanssa päätettiin liikutella hevoset kevyesti ennen valmennusta ja niinpä lähdettiin vielä illalla tekemään kevyt tunnin maastolenkki ratsain.Valmiina maastolenkkeilyyn! Sanna & Suska, Annika & Pinkki.


Myös Taru ja Lordi saapuivat paikalle jo perjantai-iltana ja olikin tosi mukavaa vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa ihan ajan kanssa! Nuori Lordi pääsi illalla vielä juoksutukseen ja sai samalla hyvää harjoitusta yöpyessään vieraassa tallissa ennen valmennuksia.

Lauantaina aamulla aloitettiin valmennukset jo hyvissä ajoin, koska kaikilla oli tiedossa halloweeni bileitä illaksi. Tarkkuusrata rakennettiin yhdessä ulkokentälle, mikä oli hieman märkä sateiden jäljiltä, mutta hyvin kuitenkin ajettavassa kunnossa.

Valjakoita mahtui nopeasti pimenevään päivään tällä kertaa mukaan kuusi ja kaikki ajoivat 45min koulua, sekä tarkkuusrataa.Susanna ekaa kertaa mukana Schannen valmennuksissa.Taru ja uusi hieno Lordi. Ensimmäinen tarkkuusrata suoritettu ilman ongelmia!Sanna ja Antti, sekä groomina Kikka, joka omistaa Antista etu-tai takaosan…Välillä käytiin syömässä lihiksiä ja nakkeja, sekä Tarun tuomaa kurpitsakakkua!Essi ajoi valmennuksessa Epulla, mutta tästä ei löytynyt kuvatodisteita. Tässä kuvassa Johanna ja Helka.Meillä tarkkuusrata sujui ihan mukavasti niin pitkään kun numeroita laskettiin radalla oikeinpäin. Laskevalla laskusysteemillä kuskin aivot lopettivat toiminnan… Pitkän tauon jälkeen olin kuitenkin suoritukseen tyytyväinen. Albino hirvi yritti parhaansa!


Loppukahvittelun jälkeen aloimme valmistella tulevaa iltaa ja odottelemaan paikalle vieraita. Hevoskaverit kokoontuivat yhteen ja joukolla juhlimme Sannan pyöreitä vuosia.Tämän pöydän vierestä eivät jutut loppuneet kesken! Kun on hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa, ei ilta voi muuta kuin onnistua!Hevosten maljat keikuvilla jakkaroilla vaati illan himmetessä rohkeutta ja tasapainoa. Onnea Sanna !!


Vauhdikas ilta venyi karkkien ja kepposten merkeissä aamuun asti, joten olisi ollut turhaa mennä nukkumaan ennen aamutallia. Kun hevoset olivat saaneet aamuheinät, kaatuivat Disco Queenit sänkyihin. Pinkki sai kyydin kotiin Teijolle vasta sunnuntaina illansuussa…

Lennokas ja hauska viikonloppu! Hyvä valmennus! Kiitos kaikille osakkaille!- Team Legeny-