Etusivu > Blogi > Pääsiäisvalkit SJ-tallilla 2017

Pääsiäisvalkit SJ-tallilla 2017


Pitkäperjantaina murrettiin talvelta selkäranka ja pidettiin perinteiset, sekä vuoden ensimmäiset ajotreenit Sannan tallilla. Schannen valmennukseen osallistui kahdeksan valjakkoa. Toivomuksien mukaan osa porukasta ajoi hevoset kaksi lyhyempää kertaa ja osa vain kertaalleen, mutta vähän pidempään.

Valitettavasti yöllä oli ollut liikaa miinusasteita ja aamun kouluratasuoritukset oli pakko unohtaa. Maneesissa pääsimme kuitenkin mukavasti aloittamaan valmennukset ja samalla odottelemaan kentän sulamista.Kopisee vielä liikaa, mutta onneksi on maneesi! Sanna ja Tellu.Annika ja Pinkki. Juhlavaunut kaivettu esiin varastosta.Taru ja Lordi hienosti ryhdikkäänä. Lordilla testailtiin valmennuksessa vähän uusia kuolaimia.


Aamuajojen jälkeen aurinko oli hoitanut oman hommansa ja kenttä oli märkä, mutta sula. Porukalla rakennettiin kentälle tämän vuoden Keilakunkku-kilpailun tarkkuusrata. Radanrakennuksen jälkeen syötiin yhdessä maistuva pääsiäislounas kera valkoviinin ja kinderin.Iskälle kiitos savulohesta ja äidille kanttarellikastikkeesta + marenkikakusta. Sannan uudessa hienossa keittiössä oli ilo köksätä! Onneksi sai tämän jälkeen mennä ajamaan, eikä ratsastamaan…Lauran ponia ajamassa Noora. Energinen, mutta kiltti poni. Tästä löytyisi ainesta ja nopeutta maratonille!Kati Järvelä ja zematukai rotuinen Sustrar ensimmäistä kertaa Schannen valmennuksessa.Friisi Eppu ahkeroi päivän aikana kahdella eri kuskilla. Kouluajon suoritti hienosti noviisikuski Milla.Hyvin verkattu Milla! Tässä Eppu ja omistajansa Kirsi hyökkäämässä keilalle!Anu ja hänen omistamansa suokkiori saapuivat treeneihin Wiurilan tallilta.


Omasta tarkkuusajosta ei löytynyt yhtään kuvaa, mutta tiedot tallentuivat kuitenkin Timer GPS laitteeseen. Keskinopeus 242m/min riittää melkein vaativaan, mutta sen eteen on uskallettava ajaa reippaasti. Pallosaldokin oli + 20cm väleillä toisella kierroksella pyöreät nolla. Pitkän tauon jälkeen tulos saattoi olla vain hyvää tuuria. Mene ja tiedä, mutta hauskaa ainakin oli! Millalle kiitos groomauksesta!

Mukava rento päivä, kiva porukka ja hyvä valmennus! Kiitos coachille ! Yhdessä suunniteltiin jo seuraavaa maraton esteajovalmennusta toukokuulle. Jee, jee!
-Team Legeny-