Etusivu > Blogi > Schannen valmennus Teijolla ja Lontoo Royal Ascot

Schannen valmennus Teijolla ja Lontoo Royal Ascot


Teijon kaksipäiväiset valmennukset ajettiin Schannen ohjauksessa 6.-7.6. Valitettavasti lauantain ihana aurinkoinen aamu vaihtui yllättäen koleaan mereltä puhaltavaan tuuleen ja ajoittain jopa sateiseen keliin. Koulua ja tarkkuutta treenattiin silti koko päivä kahdeksan valjakon voimin.

Ystäväni kautta sain vuokrattua Teijon mökkikylästä valmennuksen ajaksi hyvin varustellun mökin. Illalla katselimme päivän suorituksia videolta, söimme Ruukin Krouvin maistuvia pizzoja ja saunoimme.

Sunnuntaina aamupäivän jatkoimme vielä maratonharjoituksia kuuden valjakon joukolla. Omalta kohdaltani voin vain todeta, että alkukauden epäonni pitää meitä otteessa. Kouluajossa hevonen ei liikkunut hyvin, vaan muistutti lähinnä paksua jäykkää virtahepoa. Itse unohtelin ohjelmaa, eikä tarkkuusratakaan oikein vakuuttanut. Valmennuksen hienoin hetki kuitenkin koettiin kesken maraton harjoituksen, kun vaunuista murtui keskinavan ympäriltä poikki viisi pinnaa… Vaunut olivat siis kelvottomat ajoon, itse lähdössä viikon reissuun ja SM-kisat tulossa reilun kahden viikon päästä. Kerta kaikkiaan upeat fiilikset!!Maratoneste harjoituksessa Annika, Satu ja Pinkki.
Kivaa oli kunnes vehkeet hajosi!


Joka tapauksessa ja kaikesta huolimatta, valmennuksesta kuuluu iso kiitos kaikille apujoukoille! Isoin kiitos talliyrittäjä Senitalle, joka antaa meille mahdollisuuden järjestää valmennuksia!


Valmennusten jälkeen Pinkki jäi ratsastuskuurille vuokraaja Camillan hoiteisiin ja itse suuntasin lomareissulle Lontooseen. Viikon reissun pääkohteena Lontoossa oli vuosittain järjestettävä Royal Ascotin laukkakilpailu, mitä pidetään maailman hienoimpana laukkakisana.

Tässä hieman kuvapoimintoja reissusta!Iso patsas Lontoon ytimessä.Harrodsin tavaratalon hevososasto, missä rahat riittivät ostamaan satulasaippua…Lontoon ratsupoliisit.Buckinghamin palatsin vahdinvaihto paraatia.Kuninkaallisen hevostallin kultavaunut, mitä vetää aina kahdeksan hevosta!Royal Ascotin esittelyringissä valitsemassa vedonlyönnin kohdetta.Royal Ascot, todella upea tapahtuma, missä näkyi myös tuttuja!Videot:Hauskan reissun jälkeen on onnistuttava tekemään ennätysnopea palautuminen tähän päivään ja suunnattava ajatukset täysillä ensiviikkoon ja tuleviin kisoihin. Saksasta on lähtenyt pikarahdilla vaunuihin uusi rengas, minkä toivotaan saapuvan perille ajoissa. Onneksi hyvät ystävät tunnetaan hädässä ja useampi kuski on tarjoutunut lainaamaan vaunujaan kisaan. Jos emme ehdi saamaan omaa vaunua ajoissa kuntoon, pääsemme ainakin osallistumaan kisoihin lainavehkeillä!Sateen keskellä toivotan kaikille hyvää ja vauhdikasta juhannusta 2015! Viime vuosi oli kuuma, tänä vuonna taitaa kesä jäädä välistä! Mutta anyway, jos yksi valkoinen ei kulje, voi aina polkaista 300 punaista vauhtiin! Haaveet on tehty elettäväksi!!

- Team Legeny, Annika -